Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@13:38:12 GMT

خانه های مجردی با ۱۴۷ اتاقک پلمپ شد!

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۱۸۷۲

خانه های مجردی با ۱۴۷ اتاقک پلمپ شد!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، پویا سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه اجرای ششمین مرحله از طرح "صاعقه" که با رویکرد برخورد با سارقان، کیف‌قاپان، موبایل‌قاپان و حاملان سلاح سرد توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ به اجرا درآمد، ضمن هشدار جدی به حاملان سلاح سرد، اظهار کرد: در طرح مذکور 365 سارق، کیف‌قاپ، موبایل‌قاپ، زورگیر و حاملان سلاح سرد بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: 89 نفر از این افراد قاپ‌زن، زورگیر و موبایل‌قاپ بودند و 127 نفر از آنها نیز حین سرقت سلاح سرد استفاده می‌کردند. همچنین 41 نفر از این متهمان علاوه بر سرقت در زمینه اوباشگری فعالیت داشتند و 124 نفر نیز خرده‌فروش مواد مخدر بودند.

این مقام انتظامی با اشاره به کشف هزارو 400 سلاح سرد در ششمین مرحله از طرح صاعقه، از کشف 62 وسیله نقلیه مسروقه در این طرح خبر داد و گفت: طرحی را سال گذشته درباره پلمب منازل مجردی در حوالی میدان امام حسین آغاز کردیم؛ طرح مذکور امسال نیز و طی روزهای گذشته به اجرا درآمد و در این طرح منازل مجردی که اغلب پاتوق مجرمان و سارقان بودند را در اطراف امام حسین شناسایی کردیم.

وی افزود: در طرح مذکور 47 باب منزل شناسایی شدند که شامل 147 اتاقک بودند و اکثر ساکنان آنها سارقان، خرده‌فروشان مواد مخدر و جزو اتباع بیگانه بودند که در اقدامات مجرمانه فعالیت داشتند، پلمب شدند.

رحیمی متذکر شد: همچنین در رابطه با شناسایی این منازل 259 سارق بازداشت شدند.

وی همچنین با تاکید بر اینکه محدودیت‌های تردد شبانه از ساعت 21 تا 3 شب پابرجا است و حتی به خاطر شب عید ساعت محدودیت تردد شبانه جابه‌جا نشده، متذکر شد: مردم دقت کنند و بدانند که دوربین‌ها از ساعت 9 شب تا 3 بامداد ترددهای غیرمجاز را ثبت کرده و رانندگان متخلف جریمه خواهند شد.

رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه هیچ محدودیتی در تهران برداشته نخواهد شد، درباره نظارت بر دست‌فروشان نیز بیان کرد: به دوستان شهرداری تأکید کردیم که دست‌فروشان را ساماندهی کنند و آنها نیز قول دادند که مکانی مناسب را برای فعالیت دست‌فروشان تعبیه ببینند.

این مقام انتظامی ضمن یادآوری اینکه صنوف باید تا ساعت 20 فعالیت داشته باشند و ادامه فعالیت آنها از این ساعت به بعد مجاز نخواهد بود، به مطالب مطرح شده درباره اجاره پشت‌بام‌های منازل مسکونی در تهران واکنش نشان داد و گفت: این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.

پربیننده ترین اولین واکنش به ماجرای حدادعادل و دست‌بوسی فرح +عکس خرید خدمت سربازی شرط جدید برای بازنشستگی! خبر خوب واعظی برای بورس تهران قیمت گوشی سامسونگ/ ۳اسفند۹۹ قیمت دلار ۴ اسفند ماه ۱۳۹۹

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خانه مجردی برجام سلاح سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : چینی‌بندزن‌های دوره‌گرد پایتخت به صدای بلند در کوچه‌ها می‌خواندند: «چینی‌بند زن اومده ... برگ گل هم بند می‌زنم!» خانم‌های خانه با شنیدن شاعرانگی همین جمله آخر هر چه کاسه و بشقاب شکسته و ترک‌خورده کنج انباری و صندوقخانه داشتند جمع می‌کردند و راهی کوچه می‌شدند. بچه ها همه سعی می کردند کنار چینی بندزن بشینن و تا ببینند حاصل خرابکاری‌شان چطور ماهرانه کنار هم بند می خورد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

چینی‌بندزنی یکی از مشاغل نوستالژیک و فراموش‌شده تهران است. این حرفه در روزگاری که وقتی چیزی می‌شکست و خراب می‌شد به جای دور انداختن آن را تعمیر می‌کردند، حسابی پرطرفدار بود. قدیم‌ها معمولاً ظروف پرکاربرد خانه مانند کاسه، بشقاب و قوری از جنس چینی بود به ضربه‌ای ترک می‌خورد یا می‌شکست.

خانم‌های باسلیقه در طول سال تکه‌های شکسته چینی را تا زمان آمدن چینی‌بندزن نگه می‌داشتند. قدیم ها تا دلتان بخواهد از سر غفلت یا شیطنت بچه های خانه که همیشه پر تعداد بودند ظرف و ظروف می‌شکست و پیدا کردن مدل مشابه و جایگزین کار چندان آسانی نبود.

هنر تعمیر و کنار هم چیدن تکه های شکسته یا ظریف‌کاری بر عهده چینی‌بندزن‌ها بود تا با کمک ابزار ویژه صاحبان این شغل که چیزی نبود جز تسمه فلزی و چسب و مته، تکه‌های شکسته بار دیگر کنار هم قرار گیرد و باعث خوشحالی خانم خانه شود. آنها پس از ترمیم هریک از ظروف به ازای دستمزد آن مقداری گردو، بادام، گندم یا پول دریافت می‌کردند. چینی‌بندزن‌ها در محل‌های خاصی برای مدت معینی اقامت می‌کردند تا کارشان را انجام دهند.

کمان، قیف برنجی، الماس، تکه چوب نازک از جنس درخت بید، نخ لحاف‌دوزی، مفتول و سندان از ابزار کار چینی‌بندزن‌ها بود. اما ظرافت‌های این حرفه و احیای وسایلی که آدم‌ها به آن دلبستگی‌های مختلفی پیدا کرده‌اند نام این حرفه را به ادبیات عامیانه و فولکلور وارد کرد: چینی بند زن/ یه دل شکسته رو بند می‌زنی؟ / هرچی دارم به تو می‌دم / تو بگو چند می‌زنی؟

کد خبر 844617 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • یک گام تا بازگشت جام به خانه / ایران- تایلند؛ فردا ساعت ۱۴:۳۰ در فینال جام‌ملت‌های فوتسال آسیا
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس!
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت